Mistä enemmän rahaa vuoden alun aleihin?

Ale

Tuntuuko toisiaan siltä, että elämä on samanlaista harmaata maanantaita päivästä toiseen? Arkinen aherrus painaa mieltä ja elämästä puuttuu ne pienet valon hetket. Jos tarkemmin alkaa pohtimaan, niin mikä meidän mieltämme usein painaa. Vastaus on yksinkertainen: raha tai useimmiten sen vähyys. On mukavaa hemmotella välillä itseään ja läheisiään, mutta se vaatii yleensä rahaa. Joka vuodenajan vaihteen tienoilla on myös aika päivittää vaatekaapin sisältö. Uudet syyskengät piristävät ja viimeistelevät huolitellun syystyylin. Oma suunniteltu kuukausibudjetti ei vaan anna armoa tälle kuukaudelle. Mistä sitten rahaa uusiin syysasusteisiin?

Aina on hyvä syy shoppailuun

Vastaus on pikalainat. Ottamalla pikalainan ostosten tekeminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin huoletonta. Voi valita vapaasti oman shoppailubudjetin ja ottaa pikalainaa sen mukaan. Kauan haaveilemat arvokkaat nahkasaappaat ovat pian sinun, kun hyödyntää pikalainoja. Sitä varten ne ovat, piristämään ja tuomaan iloa päiviin.

Kaupungilla käyminen on ihan turhaa tyhjäkäyntiä ilman ylimääräistä ostosrahaa ja aiheuttaa vain huonon mielen. On paljon kivempaa, kun kävelyn voi keskeyttää istahtamalla katukahvilaan nauttimaan lempikahviaan ja nauttimalla yleisestä kaupunkitunnelmasta. Lisäksi samalla kahvilla istuessa voi ihastella katuvilinää ja bongata toinen toistaan upeampia katutyylejä. Samalla voi inspiroitua. Kaupungilla usein näkee huoliteltuja ja hyvin pukeutuvia ihmisiä. Sitä haluaa olla yksi heistä. Tyylikkyys vaatii panostusta ja panostamalla tyylikkäisiin vaatteisiin piristää omaa ulkoista olemusta. Tyylikäs olemus on visuaalinen käyntikortti, sillä sen avulla toiset saavat sinusta ensivaikutelman. Kiva uusi syystakki yhdistettynä nahkasaappaisiin ovat tämän syksyn must have -hankinta. Tänään on hyvä päivä lähteä metsästämään uutta tyyliä!

Unelmat todeksi

Pikalainat ovat hyvä keino järjestää elämänsä juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Sellainen sanontakin on olemassa, että elämä on juuri sellaista mitä teet siitä. Sanonta pitää hyvin paikkansa. Elämän ei tarvitse olla tylsää ja jokapäiväistä arkipäivää. Välillä täytyy irrotella. Sitä on hyvä ja laadukas elämä. Ulkomailla matkustelut, lahjat, hemmotteluhetket kampaajalla ja uusien vaatteiden ostaminen ovat niitä asioita, joita välillä kaipaa meistä itse kukin. Järkevät ihmiset tekevät tarkat kuukausibudjetit shoppailua ja muita huvitteluja varten, mutta aina ei voi tietää, riittääkö kuukausipalkka kaikkeen. Yllättävät menot voivat todellakin yllättää. Kodinkoneet voivat hajota ja se voi olla pienituloiselle taloudellinen katastrofi ja samalla hankaloittaa arkea. Ilman pesukonetta on aika vaikeaa ylläpitää arjen pyöritystä, varsinkin lapsiperheessä. Pikalaina on juuri siksi myös kätevä, kun arjen yllättävän menot eivät enää pääse yllättämään. Nämä arjen yksinkertaiset, mutta todella ikävät pulmat voidaan ratkaista pikalainaa ottamalla. Samana päivänä on siis mahdollista saada rikkinäisen pesukoneen tilalle uusi ja tehokkaampi pesukone.

Mahdollisuus matkustella pikalainan avulla

Talven kaamos masentaa ja kovista pakkasista ei ole mitään iloa, ellei nauti kylmästä ilmasta. Ihmisen elimistö kaipaa valoa ja d-vitamiinia. Talvella on hyvä päästä edes viikoksi johonkin aurinkoiseen ja lämpimään paikkaan lomalle. Jo yksi viikko katkaisee hyvin arjen ja auttaa lataamaan akkuja. Pikalainan avulla voi suunnitella vapaasti, minne päin maailmaa haluaa lähteä. Thaimaa on tammi-helmikuussa ihanteellinen matkakohde. Ei ole lainkaan hullumpi idea alkaa nyt suunnittelemaan tulevan talven matkakohdetta ja itse reissua, kun on mahdollista suunnitella vapaasti tarvittava budjetti. Kiirettä kuitenkin kannattaa pitää nyt, jos haluaa ajoittaa matkansa kylmimpään ja pimeimpään ajankohtaan. Parhaimpia matkapaketteja ollaan juuri nyt varaamassa ja ne ovat pian loppuunmyydyt. Toki voi itsekin suunnitella omat matkat ostamalla lennot ja hotellit erikseen, mikä tekee reissusta entistä mielenkiintoisemman. Tällaista reissua varten lainaa tarvitsee n. 2000€, joten ihan pienestä investoinnista ei ole kuitenkaan kyse ja se kannattaa tehdä harkiten. Äkkilähtöjäkin kannattaa suosia, sillä niitä saa todella edullisesti. Ne voi maksaa kätevästi pikalainalla.

Jaa:

Artikkelit

Google Adsense

Maksaako Google Adsense bloggaajille hyvin?

Maksaako Google AdSense bloggaajille hyvin? Bloggaaja saattaa tienata useita tuhansia euroja kuukaudessa, mutta tuo raha on kovan työn takana. Blogin ensimmäiset vuodet ovat usein tappiollisia,

Lähetä meille viesti