Sofia Puhe: Jäähyväiset kiireelle – hyvien ideoiden markkinat

17.10.2018
Sofia Puhe

Kiire on tehnyt näkyväksi uusien pelisääntöjen ja rituaalien tarpeen työyhteisöissä. Tule tutustumaan erilaisiin kiirehtijöihin ja etsimään onnellisen aikasuhteen avaimia. Tavoitteena hyvä (työ)elämä. Oppaana oivalluksiin: Anja Kulovesi, Kiireenkesytys® konseptin äiti, tietokirjailija, kiihkeästi tulevaisuuteen kurkottaja.

Kiire on tehnyt näkyväksi uusien pelisääntöjen ja rituaalien tarpeen työyhteisöissä. Mutta meillä kaikilla on myös intiimi suhde aikaan. Tule tutustumaan erilaisiin kiirehtijöihin ja etsimään onnellisen aikasuhteen avaimia. Tavoitteena hyvä (työ)elämä. Saat tilaisuuden aikana Bank of Happiness -valuuttaa itsellesi tärkeää aikasijoitusta varten.

Oppaana oivalluksiin: Anja Kulovesi, Kiireenkesytys® konseptin äiti, tietokirjailija, kiihkeästi tulevaisuuteen kurkottaja. Motto: Be inspired to inspire. Tilaisuudessa on mahdollista ostaa Anjan ja kiiretutkija Anna-Liisa Niemelän uusi kirja "Kiireenkesyttäjä. Avain hyvään elämään".

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-to 16:00-24:00

pe-la 16:00-02:00

su suljettu

Sofia Tea - Teesalonki

ma-pe 08:00-18:00

la-su suljettu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 18:00-24:00

su suljettu

Sofia Bistro

ma-pe 11:00-16:00

la-su suljettu

Sofia Future Farm

Jäsenille

ma-su 06:00-24:00

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Wine Unioninkatu 27

Sofia Gastro Unioninkatu 27 C

Sofia Bistro Unioninkatu 27 Aleksanterikatu 28

Teesalonki Sofiankatu 4 C

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.