Kokoukset

Järjestä vuoden tehokkain kokous Sofiassa! Historialliset puitteet, moderni sisustus ja uusin teknologia yhdistyvät inspiroivaksi kokonaisuudeksi Sofian kabineteissa. Tyylikkäät tilat taipuvat loistavasti niin seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Lisää työtehoa päivään ja varaa ryhmällesi Sofian energisoivat päiväunet! Hinta 250 € +ALV /ryhmä.

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Sofia Future Farm ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Kunnioittamme yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi vain asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakasviestintään. Jos haluat vastaanottaa tietoja sinua kiinnostavista tuotteistamme ja palveluistamme, voit myös tilata uutiskirjeemme.

Voit koska tahansa perua tilauksesi. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta sekä tietosuojaamme liittyvistä asioista löydät Jääpuiston tietosuojaselosteesta ja Töölö Urbanin rekisteriselosteesta. Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme

KABINETTI JA TARJOILUT:

Kabinetit alkaen 250€ +ALV. puolipäivää (4 tuntia), – 350€ +ALV. kokopäivä (8 tuntia).

Esimerkki ruokailut koko työpäiväksi:

o Aamu: Täytetty croissant/sämpylä, kahvi/tee ja tuoremehu, hedelmälajitelma
o Lounas: Sofia Bistron lounaslistan annos (kasvis/kala/liha) & sämpylä ja levitteet
o Iltapäivä: Kahvi / tee & sitruuna-marenki tartaletti
alkaen 34€ + alv / hlö

Tehokkaan päivän kruunaa Sofian ravintoloiden monipuoliset makunautinnot. Poikkea maistelemaan Sofia Winen parhaimmat luomuviinit tai tule nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja upeista näkymistä Sofia Gastroon.

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-to 16:00-24:00

pe-la 16:00-02:00

su suljettu

Sofia Tea - Teesalonki

ma-pe 08:00-18:00

la-su suljettu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 18:00-24:00

su suljettu

Sofia Bistro

ma-pe 11:00-16:00

la-su suljettu

Sofia Future Farm

Jäsenille

ma-su 06:00-24:00

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Wine Unioninkatu 27

Sofia Gastro Unioninkatu 27 C

Sofia Bistro Unioninkatu 27 Aleksanterikatu 28

Teesalonki Sofiankatu 4 C

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.