Tapahtumatiloja Helsingin historiallisessa keskustassa

Sofia Future Farm on uuden työn ja hyvän elämän tarpeisiin suunniteltu kaupunkikeskus. Meillä voit työskennellä, käydä neuvotteluita, osallistua keskustelutapahtumiin, vierailla konserteissa, rentoutua sekä nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta. Sofian näkemys työhön on kokonaisvaltainen. Työ on osa elämää, johon jatkuva oppiminen, elämyksellinen elämäntapa ja hyvinvointi kuuluvat.


Sofia Future Farm

Sofia Future Farm on uuden työn ja hyvän elämän tarpeisiin suunniteltu kaupunkikeskus. Sofian tilat ja palvelut on suunnattu kaupunkilaisille, luovan työn tekijöille ja matkailijoille. Kaupunkikeskuksen 3.000 neliön kokonaisuudesta löytyy coworking-tiloja, ravintola, viinibaari, teehuone, viikoittaisia konsertteja, puheohjelmaa ja wellness-studio. Tavoitteena on luoda 300-400 jäsenen aktiivinen luovan työn tekijöiden yhteisö. Sofia on osa kaupunkikeskuksia kehittävää Töölö Urban konsernia ja toiminta tukee Torikortteleiden tavoitetta elävöittää Kauppatorin ja Senaatintorin ympäristöä avaamalla sitä kaupunkilaisten käyttöön.

Töölö Urban

Sofia on uusin tulokas Töölö Urbanin laajentuvassa kaupunkikeskusten verkostossa. Raoul Grünstein johtamaan konserniin kuuluvat Kauppatorin Allas Sea Pool, Töölössa sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Korjaamo Kino ja Rautatientorin Jääpuisto.

Sijainti

Sofia Future Farm sijaitsee Helsingin empire-keskustassa, Senaatintorin laidalla ja tunnelmallisten Torikorttelien keskellä. Tilat on suunniteltu arkkitehti Lars Sonckin kulttuurihistoriallisesti merkittävään rakennukseen vuodelta 1913 sekä viereiseen Kiseleffin taloon. Stockmann toimi näissä rakennuksissa ensimmäiset 50 vuotta.

Sisäänkäynnit: Sofiankatu 4 C Aleksanterinkatu 28 Unioninkatu 27 00170 Helsinki

Sofia Bistro

Keittiö sulkeutuu klo 16.30. Viikonloppuisin brunssimenu klo 11-16.

ma-pe 10:00-18:00

la-su 11:00-18:00

Sofia Tea - Teesalonki

ma-la 10:00-18:00

su suljettu

Sofia Future Farm

ma-su 06:00-24:00

Sofia Wine

ma-la 16:00-01:00

su suljettu

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi

Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.