Hyvinvointia hyvällä maulla

Sofian ravintolat tuovat yhteen ihmisiä, joille hyvinvointi on monen asian summa. Makuhermoja kutkutteleva ruoka, annoksiin sopivat juomat ja ystävien kanssa koetut elämykset ovat keskiössä, koska ne tuovat iloa elämään kokonaisvaltaisesti. Toteutamme myös ruoka- ja juomatapahtumia kuten tastingeja, joissa kokoamme saman henkisiä ihmisiä yhteen. Syksyllä avaamme huipputason illallisravintolan, Sofia Gastron. Pieteetillä suunnitellut menut, intiimi tila ja upeat näkymät Tuomiokirkolle, kutsuvat kulinaristeja kauempaakin.

Sofia Bistro

Sofia Bistro on mukana Kaupunkilaisten Oma Pelto -osuuskunnassa, ja kaikki kasvikset tulevat biodynaamisesti viljellyltä lähipellolta ravintolan pöytään. Tarjolla on aina myös kala- ja lihavaihtoehto. Näitäkin voi nauttia hyvällä omatunnolla: liha on mahdollisuuksien mukaan riistaa ja kalat valitaan WWF:n suositusten mukaisesti. Pellolta pöytään -periaatteen noudattaminen vaatii kykyä innovoida nopeasti uusia ruokalajeja: menu suunnitellaan sen mukaan, mitä pellosta nousee. Eikä Bistro ole ainoa paikka, jossa kokit käsittelevät raaka-aineitaan: kokit käyvät vähintään kerran viikossa itsekin pellolla upottamassa sormensa multaan, osuuskunta-ajattelun mukaisesti. Varaa pöytä ja tule maistamaan intohimolla valmistettuja ja viimeisteltyjä annoksiamme. Tervetulleeksi teidät toivottaa ravintolapäällikkö Simon Scheffer sekä keittiöpäällikkö Pauli Novitsky.

Aukioloajat

Ma-Pe 10-18 La-Su 11-18 Brunssi Keittiö sulkeutuu 16.30

Siirry sivulle

Sofia Wine

Sofia Wine hemmottelee viinien ystäviä. Täällä nautit eri puolilta maailmaa tarkkaan valituista viineistä asiantuntevan sommelierin opastuksella. Poikkea lasilliselle, istu iltaa ystävien kanssa ja osallistu viinikellarissamme järjestettäviin wine tastingeihin. Löydät meidät Kiseleffin talosta, Unioninkadun katutasosta. Valikoimasta, tunnelmasta ja palvelusta vastaavat ravintolapäällikkömme "Wine Guy" Simon Scheffer ja "Wine Girl" Masha Zavadetskaia. Keittiöpäällikkömme Pauli Novitsky on valinnut viiniisi täydellisesti sopivia juustoja ja suolaisia makupaloja. Rakastamme rypäleitä! Viinien lisäksi tarjoilemme muitakin rypäleistä valmistettuja juomia: Cognac, Brandy, Pisco, Ciroc Vodka, Grape based Gins, Vermouth, Port Wine.

Aukioloajat

Ma–La 16.00–01.00 Sunnuntaisin suljettu

Siirry sivulle

Teesalonki

Teesalongissa voit valita kannuusi mieleisesi 20:stä tarkkaan valikoidusta teelajikkeesta, täydennettynä makeilla ja suolaisilla herkuilla. Tämä teen ystävän olohuone sijaitsee Lars Sonckin suunnittelemassa upeassa empiresalissa vuodelta 1912, joka on täynnä historian siipien havinaa. Nauti, seurustele tai keskity vaikkapa työn tekoon tai hyvään kirjaan.

Aukioloajat

Ma-La 10-18

Sunnuntaisin suljettu

Siirry sivulle

Sofia Bistro

Keittiö sulkeutuu klo 16.30. Viikonloppuisin brunssimenu klo 11-16.

ma-pe 10:00-18:00

la-su 11:00-18:00

Sofia Tea - Teesalonki

ma-la 10:00-18:00

su suljettu

Sofia Future Farm

ma-su 06:00-24:00

Sofia Wine

ma-la 16:00-01:00

su suljettu

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi

Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.