Sofian vauhdikas startti!

31.03.2019 - 11:21

Jaa: Share on FacebookShare on Twitter

Avasimme Sofia Future Farmin elokuun lopulla ja meno oli vauhdikasta jo kesän ajan, kun 3000 neliön kokonaisuutta rakennettiin yhdessä mm. Futudesignin ja Fanni Suvilan kanssa. Taiteiden yönä Jan Vapaavuori avasi Sofian, meillä kävi satoja ihmisiä tutustumassa tiloihin, Ruusut veti huikean keikan ja kiinnostavat puhujat valtasivat lavan.

Saimme taitavan advisory boardin sparraamaan Sofia Future Farmin kehitystyössä ja kävimme monet hedelmälliset keskustelut niin yhteisöllisyydestä kuin luovasta työstä ja bisneksestä. Suurkiitos siis upealle boardille: Ronja Salmi, Jaakko Blomberg, Maria Ritola, Arto Sivone,n Hussein Al-Taee, Veera Ojola ja Frank Martela

Syksyllä tiloihimme aukesi myös monta ravintolaa – Sofia Bistron yhteistyö Kaupunkilaisten oma pelto -osuuskunnan kanssa tuotti maineikkaita lounasannoksia lähipellon antimista. Sofia Wine -viinibaarin kanssa yhteistyössä on VIINIlehti – tänä vuonna jatketaan jo syksyllä suosioon nousseita kellari-tastingeja, ja isompiakin tapahtumia on suunnitteilla. Sofian Teesalonki on kahvilan lisäksi toiminut monien tapahtumien näyttämönä – upeaan empire-tyyliseen saliin mahtuu yli parisataa juhlijaa. Viimeisin avauksemme Sofia Gastro on huipputason illallisravintola rennossa, mutta tyylikkäässä tunnelmassa. Näistä upeista avauksista saamme kiittää uskomattoman upeaa ravintolahenkilökuntaamme!

Coworking-tilamme täyttyivät mielettömistä tyypeistä ja yrityksistä. Yhteisöömme kuuluu jo 160 jäsentä! Graafikkoja, kirjoittajia, hyvinvointivalmentajia, startup-yrittäjiä, teknologiayrityksiä, videotuotantofirmoja, konsultteja, media-alan tekijöitä ja paljon muuta - kaikkia yhdistää luova suhtautuminen työhön ja kiinnostus tehdä työtä uudella tavalla.

Syksyn satoon kuului myös upeat musafiilistelyt. Kiitos näistä hetkistä Yona, DJ Ibusal, Timo Lassy, Mikko Joensuu, Nicole Willis & Kalifornia-Keke, Mirel Wagner, Jaakko Eino Kalevi, Prince of Assyria, Solju Official, Arto Tuunela ja Sakari Kukko & Afro Jamber. Tämän vuoden puolella taas Tomas Viljasalo kuratoi kiinnostavan artistivalikoiman perjantai after work -klubiimme Funky Fridaysiin.

Sofiassa on ollut useita kiinnostavia puhetilaisuuksia liittyen uuteen työhön, luovuuteen ja vastuullisuuteen - näitä teemoja jatketaan tänäkin vuonna. Ohjelmaa suunnittelemassa ovat mm. Kaarle Hurtig Arto Sivonen ja Taideyliopisto.

Sofiassa järjestettiin myös iso liuta yritys- ja yksityistapahtumia kuten Futuricen lähes 1000 hlön juhlat, Opetus- ja kulttuuriministeriön #lapsistrategia-päivä ja PING Helsinkin vaikuttajamarkkinoinnin tilaisuuksia.

Offline-hyvinvointistudiossamme nukuttiin päiväunia, joogattiin ja irtauduttiin arjen stressistä Helsingin kattojen yllä. Autuas kiitos kaikille ohjaajillemme & omalle supernaisellemme, hyvinvointipäällikkö Tiina Vainiolle. Tänä vuonna tunteja pitävät Mariela Sarkimaa, Mariko Pajalahti ja Milja Horneman ja viikonloppu workshoppeja Jenni Demus. Offlinen hoitohuoneessa työskentelevät Markus Väyrynen ja Tuula Styrmann.

On upeaa olla osana Helsingin historiallisen keskustan kehittämistä, sen elävöittämistä ja kehittämistä. Kiitos yhteistyöstä Peggy Bauer ja koko Torikorttelit-tiimi! Kaiken tämän lisäksi Sofian käytävillä, coworking-tiloissa ja ravintoloissa käytiin tuhansia inspiroivia keskusteluja, niin työn kuin koko elämän saralla. Kiitos kaikille kohtaamisille!

Sofiaa on kuluneen vuoden aikana kehittämässä huikea jengi timanttisia osaajia. Raoul Grünstein, Julia Petrishina, Marianne Mäkelä, Antti Ujainen, Dafina Gashi, Pauli Novitsky, Viljami Broas, Joni Hinkkanen, Fede Posch, Petteri Lautso, John-Benjamin Rantanen, Vilja Grotenfelt, Riikka Jalava, Esko Valtteri Vuorio, Rami Pulkka, Jari Niemelä, Simon Scheffer, Tuuli Perez, Tinja Vanamo, Minna Ahola, Juho Juutilainen, Katri Hyvärinen, Rilla Keminen, Ville Hast, Konsta Elomaa, Samppa Lappalainen, Saara Ala-Luopa, Masha Zavadetskaia, Augustė Kavaliauskaitė, Kermo Nuottonen, Cesar Reyna, Jaime Guy Blanco + liuta muita huipputyyppejä. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!
#työntulevaisuus #uusityö #luovuus #hyväelämä #coworking #offline #online #foodandwine #wellbeing #torikorttelit #myhelsinki

Lisää:

Previous
Next

Sofia Bistro

ma-pe 11:00-14:30

la-su suljettu

Sofia Wine

ma-ti suljettu

ke-to 16:00-24:00

pe-la 16:00-02:00

su suljettu

Sofia Tea - Teesalonki

ma-pe 08:00-18:00

la-su suljettu

Sofia Gastro

ma-ti suljettu

ke-la 18:00-24:00

su suljettu

Sofia Future Farm

Jäsenille

ma-su 06:00-24:00

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Sofia Wine Unioninkatu 27

Sofia Gastro Unioninkatu 27 C

Sofia Bistro Unioninkatu 27 Aleksanterikatu 28

Teesalonki Sofiankatu 4 C

Töölö Urbanin rekisteriseloste

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.