Luovan työn ja hyvän elämän kaupunkikeskus

Liity jäseneksiHae ilmaista päiväpassia!

Sofia Future Farm on uusi luovan työn ja hyvän elämän kaupunkikeskus. Sofiassa voit työskennellä coworking-tiloissa, kokoontua, osallistua tapahtumiin, käydä konserteissa, venytellä, rentoutua sekä nauttia hyvää tekevistä ruuista ja juomista. Jäsenenämme voit kotiutua tiloihimme ja nauttia monipuolisista palveluista. Samalla pääset osaksi koko Töölö Urbanin Familyn eli Allas Sea Poolin, Kulttuuritehdas Korjaamon ja Bio Rexin tarjontaa. Ensimmäinen kerroksemme on kaikille kaupunkilaisille avointa tilaa. Löydät uuden Sofian keskeltä vanhinta Helsinkiä, Senaatintorin laidalta.

Monipuolisia palveluita sinulle

Jäsenyydet

Jäsenyydet

Sofian jäsenenä olet osa luovaa työyhteisöä, ja saat etuja ja palveluita itsesi kehittämiseen sekä henkilökohtaiseen hyvinvointiisi.

Hae jäsenyyttä
Tiloja tapahtumiin

Tiloja tapahtumiin

Sofian upeissa empiresaleissa ja tunnelmallisissa kabineteissa voit järjestää vaikkapa seminaarin, häät tai wine tastingin.

Etsi tiloja
Ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma

Sofia Bistro, Sofia Wine ja Teesalonki tarjoavat herkullisia makunautintoja ja kiireetöntä ajanviettoa. Sofiassa hyvinvointi maistuu hyvältä!

Tutustu ravintoloihin

Luovan työn yhteisö

Sofia Future Farmin ytimessä on luovien ja tulevaisuuteen katsovien ihmisten yhteisö. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia työskentelyyn ja hyvään elämään. Palvelumme tukevat uusia työnteon tapoja, itsensä kehittämistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meiltä löydät monipuolisia coworking-tiloja sekä yksityisiä työskentelystudioita. Keskeinen, historiallisuutta huokuva sijaintimme tuo inspiraatiota työhön ja kohtaamisiin.


Hyvinvointia ja kulttuuria kaikille

Sofian palveluista ja keskeisestä sijainnista nauttivat myös kaupunkilaiset ja matkailijat. Sofia Bistro tarjoaa maistuvaa ruokaa aina tuoreista raaka-aineista, ja Sofia Wine -viinibaarin sommelier johdattaa viinien maailmaan. Näyttävissä tiloissamme järjestät myös ikimuistoisen yksityis- tai yritystapahtuman. Hyvinvointistudio Offline taas tarjoaa taukoja arjen kiireestä vaikkapa ohjatuilla päiväunilla. Musiikin saralla Sofiassa kuullaan tänä syksynä mm. äidin ja tyttären Solju-yhtyettä, konventioista piittaamatonta IBEä, sekä Teosto-palkittua laulaja-lauluntekijä Astrid Swania. Myös huippusaksofonisti Timo Lassyn Sofiaa varten valmistelema organ trio -ilta ilahduttaa musiikin ystäviä.

Viikon tapahtumat

Näytä kaikki tapahtumat

Ajankohtaista

Katso kaikki artikkelit

@SofiaFutureFarm

Previous
Next

Inspiroivat tilat ja mielenkiintoisia ihmisiä

Kaunis, keskeinen sijainti. Sofiaan on helppo tulla ja olonsa tuntee kotoisaksi. Vanha keskusta on herätetty henkiin - vihdoin! - Susanna H.

Sofia Bistro

Keittiö sulkeutuu klo 16.30. Viikonloppuisin brunssimenu klo 11-16.

ma-pe 10:00-18:00

la-su 11:00-18:00

Sofia Tea - Teesalonki

ma-la 10:00-18:00

su suljettu

Sofia Future Farm

ma-su 06:00-24:00

Sofia Wine

ma-la 16:00-01:00

su suljettu

Yhteystiedot

info@sofiafuturefarm.fi

Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.